Pocket Pages,  Stampin' Up!

Scrapbook Sketch Challenge

In de Facebookgroep Scrapbooking Global – Stampin’ Up! kun je al je scrapbook creaties met elkaar delen. Daarnaast zijn er maandelijkse evenementen waar je aan mee kunt doen zoals een bloghop of in dit geval de sketch challenge. 
Ik besloot om deze maand ook eens mee te doen!

De scrapbook sketch voor de maand september is gekozen door een van de leden van de Facebook groep.

Deze sketch is bedoeld om je te inspireren. Je kan het precies zo namaken, maar je kunt er ook je eigen draai aangeven.
Ik heb de indeling aangehouden maar heb de afmetingen gewijzigd. In plaats van te werken met 5×5 cm vakjes, heb ik 8×8 cm vakjes gemaakt, omdat dit beter uitkwam met de foto’s.

In de jaargids van vorig jaar zaten hele gave Memories & More sets, waaronder ook deze Best Route set. De set is ideaal voor het verwerken van dagjes uit of vakantie en aangezien ik nog een lay-out had liggen met vakantie foto’s was de keuze snel gemaakt.

Door gebruik te maken van de Memories & More kit en het bijpassende Designer Series Paper (DSP) kun je een hele mooie lay-out maken.

Ik had maar drie foto’s, dus de overige vakken heb ik gebruikt voor journaling, quotes en decoratie. 

Door met meerdere lagen te werken kun je verschillende kleuren meer terug laten komen in je lay-out.
Mijn basis was Blueberry Bushel en Gray Granite. Als accenten koos ik voor de felle Pineapple Punch en Mango Melody.

Helaas is deze set niet meer verkrijgbaar, maar wees niet getreurd! In de jaargids van dit jaar staan ook hele mooie, veelzijdige sets die je voor diverse momenten in je fotoalbum kunt gebruiken.

Kijk snel in onze agenda voor een overzicht aan (online) workshops. Producten bestellen? Ik verzorg graag je bestelling! Bestel je bij mij voor €50,00 of meer? Dan vervallen de verzendkosten (verzending binnen NL). Daarnaast ontvang je altijd een leuke attentie bij je bestelling. Bestellen kan via info@margamaakt.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *