Pocket Pages,  Stampin' Up!

Scrapbooking global bloghop

Iedere maand organiseert de Facebook groep Scrapbooking Global – Stampin Up een bloghop. Iedereen kan hier aan mee doen. Deze maand is het thema #Selfie
Lees snel verder en zie wat ik gemaakt heb met dit thema.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Ik koos ervoor om te werken met de Magnolia Lane Suite. Samen met de Memories & More pack en het Designer Series Paper (DSP) maakte ik bovenstaande lay-out.
De laatste tijd werk ik veel met wit cardstock om mijn foto’s op te matten. Door dit te doen komt er meer rust en eenheid in je lay-out. Ik besloot om dat voor deze lay-out ook te doen, en samen met de kleur Mossy Meadow er een geheel van te maken.

De hoofdkleuren voor deze lay-out zijn Whisper White & Mossy Meadow. Hiermee koos ik nog wat dessins uit de Memories & More pack om het wat levendiger te maken. Met de Hand Lettered Prose framelits maakte ik de titel.

Bij deze lay-out maakte ik ook een Pocket Pages pagina die ik een andere keer met jullie zal delen. Lijkt het je ook leuk om met deze set te werken? Schaf dan de Magnolia Lane Pocket Pages Online Workshop aan. Voor €20,00 excl. verzendkosten ontvang je alle benodigde materialen om minimaal twee pagina’s te maken. Daarnaast heb je toegang tot de exclusieve video tutorials waarin je kunt zien hoe ik met de kit aan de slag ben gegaan. Bestellen kan hier.

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *