Cardmaking,  Stampin' Up!

Let’s party bloghop

Vanaf gisteren heb je de mogelijkheid om te bestellen uit de nieuwe voorjaarsgids. Zoals je misschien wel weet is er ieder jaar bij het uitkomen van de voorjaarsgids ook een speciale Sale-a-Bration (SAB) actie. Dit betekent dat je gratis producten kunt verdienen. Middels deze bloghop inspireren we je met diverse creaties gemaakt met producten uit de SAB.

Bij het zien van de Sale-a-Bration folder werd ik direct verliefd op de stokstaartjes! Wat een leuke stempelset en wat een schattige diertjes. 
Een collega demonstratrice gaf mij inspiratie voor het maken van deze kaart. Het is een simpel idee, stempelen en met een zwarte stift je gestempelde afdruk inkleuren. Zo ontstaat er een mooi silhouet.

Met de stempelset Speciaal voor jou, een set met Nederlandse teksten die ook in de SAB zit, stempelde ik er nog een tekst naast.

Heb jij al een catalogus in huis? Niet? Deze kun je via mij bestellen! Je kunt je ook aanmelden voor onze open huis middag. Hier zie je alle nieuwe producten die ik al gekocht heb in het echt. Daarnaast kun je zelf ook aan de slag tijdens de make-&-take en is er een prize patrol waarbij je altijd prijs hebt!

Aanmelden kan hier!

Hop je lekker verder? Mijn collega demo’s hebben ook enorm mooie creaties gemaakt! 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *