Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ Bloghop; Let’s Celebrate!

Welkom bij een nieuw blogbericht waarbij ik voor het eerst blog als Design Team member van het Feel Good Stampin’ Design Team. Iedere maand kun je mee hoppen in een bepaald thema, waarbij iedere designer werkt met actuele producten van Stampin’ Up!
Deze maand is het thema Let’s Celebrate! Heel toepasselijk, gezien de sale-a-bration in volle gang is. Lees snel verder om erachter te komen wat ik gemaakt heb met dit thema.

Bij Let’s Celebrate moest ik direct denken aan de Bonanza Buddies Bundle uit de nieuwe mini catalogus. Dit is zo’n vrolijke en kleurrijke bundle!
De kaart die ik heb gemaakt is enorm makkelijk om zelf te maken en is onderdeel van de workshop die ik zaterdag 22 februari geef bij mij thuis in Enschede.

Tijdens de workshop maak je vier verschillende projecten, waaronder deze Quick & Easy to make kaart.
Voor deze kaart heb je enkel wat cardstock nodig en Designer Series Paper (DSP). Door het felgekleurde DSP krijgt je kaart direct een vrolijke uitstraling.

Wil je deze kaart ook maken? Dat kan! Klik hier voor de PDF tutorial van de kaart. In dit document zie je welke materialen ik gebruikt heb en hoe je de kaart snel en makkelijk zelf kunt maken. Je kunt deze kaart & vele andere projecten ook komen maken tijdens de workshop van zaterdag 22 februari te Enschede. De workshop wordt gehouden van 13:00 – 15:00 uur.
Wees er snel bij, want vol=vol! Meer informatie en aanmelden kan hier.

Bedankt voor je bezoek aan mijn website! Hop gezellig verder om te zien wat de andere Design Team members gemaakt hebben. Klik in onderstaande lijst op een naam om naar een andere blog te gaan. Onderaan dit blogbericht vindt je een lijst met alle gebruikte materialen.

Gebruikte materialen:
– Bermuda Bay cardstock
– Whisper White cardstock
– Bermuda Bay inkt
– Bonefolder
– Dimensionals
– Multi purpose liquid glue
– Birthday Bonanza DSP
– Bonanza Buddies stempelset
– Layering Circles framelits
– Painted Labels framelits9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *