Pocket Pages,  Stampin' Up!

Scrapbooking Global Bloghop

Ook dit jaar doe ik weer mee met de Scrapbooking Global Bloghops van de internationale Facebook groep voor scrapbooking. Deze maand staat in het teken van een sketch. Lees je mee?

* Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Deze maand geen thema waarin we een lay-out maken, maar een sketch! Guest Designer Sharon Dalton koos bovenstaande lay-out om mee te werken. Een erg mooie sketch waar ik meteen al heel veel verschillende mogelijkheden mee zag!
Ik werk graag met sketches of voorbeelden om me te laten inspireren. Helemaal als je nog niet zo lang aan het scrapbooken bent is dit ideaal, omdat het zo overweldigend kan zijn. In de loop van tijd (lees jaren), ontwikkel je je eigen stijl wel.

Ik koos ervoor om te werken met het Designer Series Paper uit de Suite Come Sail away. Deze Suite is eigenlijk gemaakt voor mannen, met zeilboten, ankers, vuurtorens en donkere kleuren. Maar ik daag mezelf graag uit om de producten op zoveel mogelijk verschillende manieren te gebruiken. Zoals je kunt zien heb ik het papier gecombineerd met stempels uit de Suite it starts with art en hierdoor krijgt het meteen een heel ander beeld. Ik heb expres gekozen om te werken met donkere kleuren, omdat dit ook zichtbaar is in de foto. Daarnaast werk ik graag in lagen, zoals je kunt zien heb ik meerdere lagen papier gebruikt in bijpassende kleurtinten.

Ik heb mijn eigen embellishments gemaakt. Hier heb ik meerdere stempelsets voor gebruikt, It starts with art en een oude stempelset Love you sew. De tekst vond ik namelijk zo leuk om te gebruiken bij deze layout.
Alle gestempelde onderdelen heb ik vervolgens gestanst of geknipt en ingekleurd met de Stampin blends.

Ik ben erg blij met het resultaat en ga binnenkort aan de slag met de bijbehorende Pocket Pages pagina. Houdt mijn Facebook pagina & YouTube in de gaten voor een video tutorial. Wil je zelf ook eens creatief aan de slag gaan met foto’s? Ook dat kan! Kijk in onze agenda voor de aankomende workshops. Ik hoop je daar graag eens te zien!

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *