Cardmaking,  Stampin' Up!

Maart challenge – Mannenkaart

Zo is het alweer Maart.. De dagen en maanden vliegen voorbij! Ook deze maand weer een challenge van het Freubelteam! Maart staat in het teken van mannen. 

Met een stukje Designer Series Paper (DSP) uit de set Country Club was het de uitdaging om hier een mannenkaart mee te maken. 
Ik moet eerlijk toegeven dat ik weinig kaarten voor mannen maak. Dit zul je vast ook wel hebben gezien op mijn social media kanalen. Een enkele keer zit er een mannelijke kaart tussen. Met de uitdaging in mijn hoofd ben ik gaan nadenken en inspiratie op Pinterest gaan zoeken. Al gauw kwam ik dit leuke idee tegen, om van het DSP een mannen overhemd te maken. Makkelijk, snel en ook nog eens erg leuk!

Het Country Club DSP is nog maar een korte tijd beschikbaar, ik weet namelijk niet of het meegaat naar de jaar catalogus. Dus wil je dit nog snel inslaan? Stuur me een berichtje via WhatsApp of email op info@margamaakt.nl

Onderstaand filmpje laat zien hoe ik deze kaart heb gemaakt! Kaarten maken hoeft niet zo moeilijk te zijn. Zie ik je binnenkort ook op een workshop?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *