Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ Bloghop – Holiday Extravaganza

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Deze maand hop ik weer met het Feel Good Stampin’ Designteam in een nieuw thema, Holiday Extravaganza. Een tropisch tintje, waarbij ik een kaart heb gemaakt met de producten van Stampin’ Up!.

Het was even goed nadenken wat ik voor dit thema wilde gebruiken. Voor de hand ligt natuurlijk de Tropical Oasis Suite, maar die had ik al een aantal keren gebruikt dus ik wilde iets anders.

Ik besloot om met drie tinten inkt te gaan blenden om een zonsondergang te maken. Ineens besefte ik dat ik helemaal geen echte palmbomen stempels heb.. Dus ik dook de kast in en vond een vergelijkbare palmboom in de Dino Days stempelset.

Met de Layering squares framelits stanste ik er een vierkant uit om een poloraid te maken. Als ik naar de kaart kijk, krijg ik echt zin in de zomer en strandwandelingen!

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht, laat vooral een reactie achter. Volg je ons al op Facebook & Instagram? Daar delen we nog meer mooie creaties.

Wil je weten hoe je deze kaart zelf kan maken? Klik dan op onderstaande afbeelding voor de tutorial.8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *