Cardmaking,  Stampin' Up!

Stampin’ Up! Treehouse Adventure

Zoals sommigen van jullie wellicht weten, ben ik in mei dit jaar verhuisd. Nu eindelijk alle dozen zijn uitgepakt en ik langzaam aan begin te settelen in mijn nieuwe woning werd het tijd om verhuiskaarten te gaan maken. 

Voor de eerste serie verhuiskaarten liet ik mij inspireren door Stampin’ Up! collega Linda van Wely. Ik heb haar tijdens het Stampin’ Up! weekend ontmoet toen ze een workshop gaf en ben haar sindsdien gaan volgen. De projecten die ze maakt zijn fantastisch en toen ik zag wat ze met de stempelset Treehouse Adventure had gemaakt, moest ik deze ook maken!

Na de blog en het YouTube filmpje van Linda te hebben gezien, ging ik aan de slag. Deze stempelset stond al een tijdje op mijn wishlist en eindelijk had ik hem besteld! Wat een gave set is dit toch. Er zitten geen stanzen bij deze set (op de ‘wolkjes’ na dan) maar dat maakt niet uit want, de vormen zijn makkelijk te knippen met een scherpe schaar.

Allereerst begon ik met het kiezen van mijn kleuren. Ik hou enorm van harde kleuren in 1 kaart of enkel pastelkleuren in 1 kaart. Ik maakte 7 verschillende kaarten.
Met de Stampatarus kon ik de boomhut perfect stempelen, en zo alle lagen opbouwen.

Na alle onderdelen te hebben gestempeld begon ik met knippen en plaatsen van de boom ‘wolkjes’.

Met dimensionals plakte ik de boom en boomhut op de kaart. Hierdoor krijg je meer diepte in je kaart en gaat je boomhut echt ‘leven’. Eenmaal geplakt voegde ik nog een tekst toe links onderin en klaar is mijn kaart!

 

Wil je weten welke producten ik heb gebruikt om deze kaarten te kunnen maken? Onder dit blogbericht vindt je een lijstje met alle producten. Producten bestellen? Ook dat kan! Kijk in de agenda voor het eerst volgende bestelmoment en mail mij je bestelling door op info@margamaakt.nl

Gebruikte producten:

  • A4 Whisper White cardstock
  • A4 Tranquil Tide cardstock
  • A4 Granny Apple Green cardstock
  • Basic Black inkt
  • Diverse kleuren inkt
  • Stampin Up trimmer
  • Treehouse Adventure stempelset

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *