Cardmaking,  Stampin' Up!

Bloghop Nl Stampin’ Up! – Spring & SAB gids

Welkom bij de bloghop van de Nl demo’s. Deze bloghop staat in het teken van de nieuwe minicatalogus die 5 januari ingaat. Met deze hop inspireren we je door je verschillende projecten te laten zien. Ben je benieuwd wat ik gemaakt heb? Lees dan snel verder.

Zoals ieder jaar met de komst van de minicatalogus is er ook de Sale-a-Bration (SAB). Dit houdt in dat je bij iedere €60,- die je besteedt aan het kopen van Stampin’ Up! producten, je een item uit de SAB gids gratis mag kiezen!

Ik vind deze actie altijd enorm gaaf, want jaar op jaar weten ze de leukste dingen te maken die je gratis kunt scoren. Zo ook deze Darling Donkeys. Zijn ze niet schattig?
Ik koos voor een frisse verjaardagskaart met deze stempelset. Met de nieuwe blender brushes en Coastal Cabana inkt maakte ik de achtergrond.
Voor de gras heuvels gebruikte ik de stansen uit de Freezin Fun bundle. Het sentiment komt van de stempelset Approaching Perfection. Nog een stempelset die je tijdens de Sale-a-Bration periode kunt verdienen.

Ben je benieuwd naar wat mijn Stampin’ Up! collega’s hebben gemaakt? Hop verder voor meer inspiratie.

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *