Cardmaking,  Stampin' Up!

December Challenge – Freubelteam

Het is bijna kerst, dus verras ik jullie met de laatste uitdaging van dit jaar met het Freubelteam. Iedere maand krijg ik van mijn teamleidster Petra een uitdaging. Met de producten van Stampin’ Up! maak ik een creatie. Als de creatie voldoet aan de uitdaging verdienen we punten die we, bij genoeg gespaarde punten, in kunnen zetten om mooie, nieuwe producten te kiezen. 

De opdracht voor deze maand was om een creatie te maken met het Balmy Blue glitter cardstock. Helaas gaat deze ons verlaten maar daar komen hele, leuke nieuwe producten voor terug! Met de Playful Alphabet framelits stanste ik alle letters uit.  De kaart basis is Balmy Blue, ik maakte mijn eigen achtergrond door met drie verschillende kleuren blauw sterretjes te stempelen. Doordat niet iedereen kerst viert besloot ik een Nieuwjaarskaart te maken. Met een liniaal zorgde ik ervoor dat ik de letters recht op de kaart kon plakken.

 

Lijkt het jouw ook leuk om in te stappen als demonstratrice? Als Stampin’ Up! demonstratrice heb je vele voordelen, waaronder aantrekkelijke korting(en), een fijn team vol creatieve dames en de keuze om nieuwe producten eerder te kopen.
Voor meer informatie neem gerust contact met me op door te mailen naar info@margamaakt. nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *