Pocket Pages,  Stampin' Up!

Product review – Scrapbooking musthaves

In mijn vrije tijd werk ik veel aan mijn foto albums. Daarom deel ik graag mijn top drie aan musthaves die iedere scrapbooker/pocket pager in de kast moet hebben liggen!


Naast het gebruikelijke lijm en hoezen voor je fotoalbum kan ik echt niet zonder mijn precisie schaartje en journaling pen. Met de schaar knip ik mijn eigen gestempelde embelishments of knip ik vormen uit mijn designer series paper (DSP). Dit heb je misschien wel gezien in eerdere layouts die ik gedeeld heb op mijn blog. Zoals de blog van vorig jaar, waar ik mijn eigen embelishments stempelde en uitknipte.

Naast het stempelen en versieren van mijn pagina’s schrijf ik er ook altijd een stukje tekst bij die iets zegt over de foto. Zo herleef je het moment weer als je later weer in je boek bladert. Daarnaast vind ik het ook erg mooi staan om handgeschreven tekstjes te verwerken in het album.Een andere musthave zijn de Memories & More sets, waarmee je in een handomdraai een gave Pocket Pages pagina in elkaar zet. Er zitten in een set verschillende dingen, zoals stickers, opgemaakte kaartjes voor journaling of quote kaartjes. Voor alle gelegenheden kun je een set gebruiken. Stoere mannenpagina’s of vrolijke lente & zomer layouts.

Zoals je misschien wel weet organiseer ik vaak een workshop met de Memories & More sets. Op dit moment bied ik de Dandy Garden workshop aan. Doordat dit (nog) niet live gegeven kan worden kun je het pakket aanschaffen en thuis alvast aan de slag gaan. Zodra Corona het weer toelaat wordt de workshop alsnog gegeven. Meer informatie vindt je hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *