Pocket Pages,  Stampin' Up!

Scrapbooking Global Blog Hop

Iedere maand organiseert de Facebook groep Scrapbooking Global – Stampin Up een bloghop. Iedereen kan hier aan mee doen. Zo besloot ik om, na een succesvolle oktober blog hop, in november ook weer mee te doen.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Theme Challenge:
Winter Textures

Tijdens de November Scrapbooking Global Bloghop staat het maken van een winterse layout centraal. Zoals ik al eerder aangaf kan iedereen zich aanmelden om met deze bloghop mee te doen. Ga naar de Facebook groep en hou de maandelijkse challenges in de gaten.

Ik koos voor een layout van een middagje winkelen met mijn vriendinnen.

Onlangs kocht ik het Designer Series Paper Nature’s Poem, een onwijs mooie serie vol winterse kleuren. Zelf ben ik enorm fan van de donkergroene kleur (Tranquil Tide) en die koos ik dan ook als basis voor mijn layout.

Ik nam een vel DSP en vouwde een deel om naar buiten zodat beide prints zichtbaar zijn. Daar achter koos ik voor een mooie diepe donkerpaarse kleur (Blackberry Bliss).

Met de framelits van de Petals & More bundle maakte ik bloemblaadjes in beide kleuren. Om het een winters silhouet te geven verfde ik een paar takjes met Shimmer paint.


Ik was nog op zoek naar een leuk kaartje om wat journaling op vast te leggen, en vond deze in mijn Delightfully Detailed Memories & More cardpack. Deze past qua kleurstelling erg goed bij dit Designer Papier.

Ik hoop dat je met veel plezier mijn blog hebt gelezen. Het is nu tijd om de creaties van de andere deelnemers te bekijken. Klik op onderstaande afbeelding om naar de volgende blog te gaan.

Wil je weten welke producten ik heb gebruikt om deze layout te kunnen maken? Onder dit blogbericht vindt je een lijstje met alle producten. Producten bestellen? Ook dat kan! Kijk in de agenda voor het eerst volgende bestelmoment en mail mij je bestelling door op info@margamaakt.nl


Onderstaande producten heb ik gebruikt om deze layout te maken:

 • 12×12 inch Whisper White paper
 • Nature’s Poem DSP
 • SU Trimmer
 • Delightfully Detailed cardpack
 • White Shimmer paint
 • Petals & More framelits
 • A4 Tranquil Tide
 • A4 Blackberry Bliss
 • Enamel dots

Neem ook eens een kijkje bij de andere deelnemers:

 1. Sara Levin – USA
 2. Delys Cram – New Zealand
 3. Sharon Dalton – Australia
 4. Cheryl Taylor – UK
 5. Marga Bultena – NL (hier ben je nu)
 6. Rebecca Jo – Australia
 7. Stasia Sloma
 8. Danielle Bennenk – NL
 9. Lisa Henderson – Canada

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *