Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin Bloghop – Fleurig & Kleurig

Wat leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog. Ook deze maand is er weer een bloghop georganiseerd met het Feel Good Stampin Designteam. We laten je inspiratie zien in het thema Fleurig & Kleurig. Alle projecten die we laten zien zijn gemaakt met de producten van Stampin’ Up! & kun je via mij bestellen.

In het thema Fleurig & Kleurig werken we met een kleurenschema, namelijk de nieuwe In Colors! Heb jij ze al gezien? Wat zijn ze toch enorm mooi en wat een goede toevoeging aan het assortiment. Ik besloot om met de kleuren Pale Papaya, Soft Succulent & Evening Evergreen een blended background te maken. Met de Poppy Moments dies stanste ik de elementen uit en verwerkte ze op de kaart.

Lijkt het je leuk om deze kaart ook eens te maken? Ik heb een tutorial gemaakt die je gratis kunt downloaden door op onderstaande button te klikken. Vindt je mijn kaart mooi? Laat dan vooral een reactie achter onder dit bericht!

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog vandaag, hop vooral verder naar de volgende en laat je inspireren met de nieuwe In Colors!Ben je na het lezen van dit bericht geïnteresseerd in de producten van Stampin’ Up! en wil je graag producten bestellen? Ik verzorg graag je bestelling. Kijk in onze agenda voor de datums van de verzamel bestelling en het aanbod in (online) workshops. Je kunt je bestelling doorgeven via info@margamaakt.nl
Voor het maken van de kaart heb ik gebruik gemaakt van de volgende materialen.

In Colors 2021-2023
Bestelnummer: 155638
Prijs: €40,50

Poppy Moments framelits
Bestelnummer: 151594
Prijs: €45,-

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *