Events & Workshops,  Pocket Pages,  Stampin' Up!

What a Year Pocket Pages Workshop

What a year.. dat kun je wel stellen! Wat een jaar hebben we achter de rug. Stampin’ Up! heeft een Memories & More set ontwikkelt die perfect aansluit bij het onstuimige jaar die we hebben gehad door Covid-19. Ik heb er een workshop pakket van gemaakt speciaal voor Pocket Pages & Scrapbooking.

Hierbij geef ik je alvast een klein voorproefje op wat je tijdens de workshop aan voorbeelden te zien krijgt. Naast twee 6×8 pagina’s heb ik ook voorbeelden met 12×12 pagina’s gemaakt die je dan kunt bekijken en waar je je inspiratie uit kunt halen.

Opgeven voor de workshop kan nog t/m 1 juli, 16:00 uur samen met de verzamelbestelling. Mocht je nog twijfelen, meldt je dan vooral aan!
De workshop wordt gehouden op zaterdag 10 juli 2021 van 13:00 – 15:30 uur op mijn nieuwe workshop locatie te Losser.

Meer informatie & het bestellen van het materialen pakket vindt je hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *