Pocket Pages,  Stampin' Up!

Scrapbooking Global Bloghop – Four seasons

Ook deze maand doe ik weer mee met een bloghop georganiseerd door het Scrapbooking Global Bloghop Team. Het thema voor deze maand is ‘four seasons’.
Hoewel ik niet echt een layout in een seizoen heb gemaakt, koos ik ervoor om mijn eigen seizoen te kiezen, verjaardagseizoen! Voor deze bloghop heb ik een layout gemaakt voor in mijn zoontje zijn fotoalbum.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

De Hey Birthday Chick stempelset was super geschikt voor deze layout. Ik stempelde de afbeeldingen en daarna knipte ik ze uit, en kleurde ze met de alcohol blends in. Het Designer Series Paper (DSP) komt uit de jaar catalogus en is verkrijgbaar als host cadeau. Met de Playful Alphabet Dies heb ik de titel gemaakt.

Lijkt het je ook leuk om je mooiste, gekste of leukste foto’s op een creatieve manier in te plakken? Kijk dan eens in de agenda voor het aanbod in workshops. Na de zomer start het nieuwe workshop seizoen en zijn alle workshops die ik op locatie geef, ook online te volgen.9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *