Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ Bloghop – Kerst in augustus

Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Deze keer hop ik met het Feel Good Stampin’ Designteam in het Thema ‘ Kerst in Augustus’. Je wilt er misschien nog niet aan denken, maar voor je het weet zitten we weer aan een heerlijk kerstmaal. Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben we in dit thema onze projecten gemaakt. Alle projecten zijn gemaakt met de producten van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen.

 

Met de komst van de nieuwe najaars catalogus zag ik de stempelset Sweets & Treats en zag ik meteen hele mooie, smakelijke kerstkaarten voor me. Deze stempelset stond dan ook bovenaan mijn lijstje. Bij collega demo Yvonne Spikmans zag ik een paar hele mooie kaarten voorbij komen en hierdoor liet ik mij inspireren. 
In combinatie met de Memories & More set Gingerbread & Peppermint kwam bovenstaande kaart tot stand. Ik ben gek op stempelsets die je in kunt kleuren. Alle gestempelde onderdelen kleurde ik dan ook in met de alcohol blends.

Klik op onderstaande afbeelding om de gratis kaart tutorial te downloaden. Vergeet ook niet om verder te hoppen en een kijkje te nemen bij mijn collega demo’s. Wil je na het lezen van mijn blog ook creatief aan de slag gaan en producten van Stampin’ Up! bestellen? Neem hiervoor contact met mij op via info@margamaakt.nl

 6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *