Pocket Pages,  Stampin' Up!

Scrapbooking Global Bloghop

Iedere maand organiseert de Facebook groep Scrapbooking Global – Stampin Up een bloghop. Iedereen kan hier aan mee doen. Zo besloot ik om ook dit jaar weer mee te doen. Extra leuk is dat ik deze maand ben uitgekozen als Guest Designer! Dit houdt in dat ik het thema mocht kiezen. Juni is voor mij feestmaand dus koos ik als thema Birthdays & Parties.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Ik koos ervoor om een lay-out te maken van mijn zoontje zijn foto album. De foto is van zijn vierde verjaardag. Inmiddels is hij al bijna vijf, dus hoog tijd om deze in te plakken!

Het frisse Bird Ballad Designer Series Paper (DSP) leende zich uitstekend voor deze gelegenheid. Als basis koos ik voor de gele tinten, gecombineerd met zacht blauw (Pool Party) & licht roze (Petal Pink).

Doordat ik de kleuren en prints echt wilde benadrukken heb ik weinig gebruik gemaakt van embellishments. Met de stempelset Free as a Bird stempelde ik een paar bloemen en blaadjes die ik uit geknipt heb. De gestempelde afbeeldingen heb ik met mijn alcohol blends ingekleurd. Ik koos voor een korte, maar krachtige titel die niet te overheersend was. Met de Labeler Alphabet stempelset stempelde ik de woorden en knipte deze ook uit. Ik gebruikte Calypso Coral als kleur.

Lijkt het je ook leuk om je foto’s op een creatieve manier in te plakken? Kijk dan eens in onze agenda voor een overzicht van de workshops. Of schrijf je direct in! Workshops kun je hier in de webshop vinden.

Hop gezellig verder om te kijken wat de rest heeft gemaakt met dit thema Birthdays & Parties! Klik op onderstaande afbeelding om verder te hoppen of selecteer iemand uit de lijst.

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *