Cardmaking,  Stampin' Up!

Kaart voor Faelin

Mocht je onze nieuwsbrief nog niet hebben gelezen, lees dan snel verder. Ik heb jullie hulp namelijk hard nodig!

Dit is Faelin, de dochter van een vriendin van mij. Zij heeft jullie hulp nodig.

Faelin is een vrolijk meisje van twee. Ze doet alles wat ieder kind van twee kan. Zo danst, zingt en knutselt graag. Speelt ze graag buiten en het liefst met andere kinderen.

En in dat laatste heeft ze helaas niet alle vrijheid. Door een zeldzame epileptische aandoening (door een gen-mutatie op een unieke plek in haar DNA), krijgt ze levensbedreigende epileptische aanvallen. Tot nu toe heeft ze er al meer dan 35 gehad.

Kom in actie voor Faelin!

Ik kon niet langer vanaf de zijlijn toekijken en besloot om in actie te komen. De ouders van Faelin zamelen geld in door te doneren.
Ik heb besloten ze daar een handje bij te gaan helpen!
Stampin’ Up! heeft mij geleerd dat creativiteit verbindt en dat is wat ik ga doen. In de afgelopen maanden heb ik heel veel kaarten gemaakt. Deze kaarten ga ik nu verkopen, waarbij de opbrengst naar Faelin gaat! 

Hoe werkt het?

Een kaart kost €3,00 incl. verzenden. Je kunt meerdere kaarten bestellen of eentje. Iedere kaart levert iets op en draagt bij aan een aanvalsvrije toekomst voor Faelin.

In onze webshop zie je alle kaarten die we voor deze actie ter beschikking stellen. Daarnaast maken wij ook in opdracht een of meerdere kaarten. Neem hiervoor contact met ons op.

Klik hier en koop direct je kaart(en)! Namens de ouders van Faelin en Faelin, alvast bedankt!!!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *