Cardmaking,  Stampin' Up!

September challenge

Op de valreep vergat ik bijna de challenge van September te maken en te publiceren. Lees snel verder om te zien wat de challenge afgelopen maand was en wat ik ermee gemaakt heb.

De challenge was om te werken met drie kleuren:
– Real Red
– Pool Party
– Crumb Cake


Daarnaast moest je gebruik maken van een stempelset uit de nieuwe najaarscatalogus. Ik heb tot nu toe alleen nog maar de Nederlandse stempelset Tjokvol Kerst gekocht, dus maakte ik een kaart met deze set.
Ik wilde eens wat anders maken dan een traditionele kerstkaart en speurde Pinterest af voor wat inspiratie.

Daar kwam ik het geweldige Designer Series Paper tegen van de Suite Bird Ballad.

Het Bird Ballad papier bevatte alle kleuren die ik nodig had, op Real Red na. Ik liet het DSP de basis zijn voor mijn kaart.

Doordat het papier al enorm uitgesproken is, wilde ik de rest van de kaart wat rustiger houden. Een simpel sentiment en een gestempelt en gestanste mok waren dan ook voldoende.

Vindt je deze kaart ook zo gaaf? Mail mij op info@margamaakt.nl en je ontvangt de tutorial gratis! Houdt daarnaast mijn YouTube kanaal in de gaten voor een video tutorial van deze (en vele andere) kaart(en).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *