Cardmaking,  Stampin' Up!

Oktober Challenge

In deze herfstige maand heeft mijn upline Natalie weer een leuke challenge bedacht. Deze maand werken we met de masking techniek. Wat dit is en hoe je het gebruikt in je kaart design? Lees snel verder!

Ik wilde graag een herfstige kaart maken en pakte mijn favoriete herfst stempelset Puur Natuur.
Om de achtergrond te maken plakte ik een deel van mijn witte topkaart af, zodat ik een mooie strakke lijn krijg. Met de kleuren Crumb Cake, Sahara Sand en Gray Granite maakte ik de achtergrond. 
Vervolgens stempelde ik de bladeren in verschillende kleuren er overheen.

Voor het sentiment koos ik de tekst The world needs more of you, die in de Free as a bird stempelset zit.

Ik ben inmiddels helemaal verliefd op deze techniek en heb nog veel meer kaarten gemaakt. In onderstaand filmpje zie je hoe ik de masking techniek op een hele andere manier gebruik!

Wil je deze, of andere technieken ook leren? Kijk dan in onze agenda voor het aanbod in (online) workshops.  Stampin’ Up! producten bestellen? Ik verzorg je bestelling graag. Mail mij op info@margamaakt.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *