Pocket Pages,  Stampin' Up!

Oktober Sketch Challenge

Iedere maand worden leden van de Facebook groep Scrapbooking Global uitgedaagd met een sketch. Het is enorm leuk om te zien hoe verschillend iedere lay out er uitziet met dezelfde basis. Benieuwd wat de sketch van deze maand is? Lees snel verder!

Dit is de sketch waar we in de maand oktober mee aan de slag moesten gaan. Een lay out met titel, journaling, foto en decoratie. Wat ik erg moeilijk vond aan deze lay out was dat ik er niet makkelijk mijn eigen draai aan kon geven.
Normaal ben ik niet van het een op een namaken van een sketch maar dat heb ik bij deze sketch dus wel gedaan.
Ik koos voor een lay out van afgelopen zomer, voor in het album van mijn zoontje.

Ik maakte er een dubbele spread van, met links de sketch challenge en rechts een pocket page pagina. 
Afgelopen zomer zijn we naar het dino park geweest en daar heb ik natuurlijk enorm veel foto’s van gemaakt. Eerder maakte ik ook al een scrapbook lay out van dit uitje. Mocht je die terug willen zien dan kan dat hier.

Voor het verwerken van dit uitje koos ik om te werken met de Dino Days bundle. Wat een gave bundle is dit toch! 
De felle kleuren spatten er vanaf, ik hou ervan! Om toch wat rust in mijn lay out te krijgen koos ik ervoor om de vakken op de achtergrond met bijpassend cardstock te verwerken. Daarnaast matte ik wat foto’s met wit of effen cardstock voor ik ze op het Designer Series Paper (DSP) plakte. Hierdoor ontstaat er ook wat meer rust, maar tegelijkertijd ook eenheid door het gebruik van dezelfde kleuren. Het witte geeft het een fris en clean geheel.

Ik had niet heel veel zin om aan de slag te gaan met stempels en inkt, dus koos ik ervoor om de dino’s van het DSP uit te stanzen en te gebruiken als embellishment. Heel fijn dat het papier matcht met de stanzen, voor de luie knutselaar onder ons 😉

Heb je ook zin om creatief bezig te zijn met foto’s maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, ik help je graag op weg!
Kijk in de agenda voor het aanbod in (online) workshops. Daarnaast verzorg ik ook workshops op locatie, vraag naar de mogelijkheden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *