Cardmaking,  Stampin' Up!

November Challenge

Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge. Deze maand de uitdaging om een creatie te maken met het bijgevoegde copper foilelement. Lees snel verder en kijk hoe ik dit verwerkt heb in een winterse kaart.

De laatste maak ik graag mijn eigen achtergronden door middel van verschillende kleuren inkt met elkaar te blenden. De uitdaging was voor mij dan ook een makkie! Het foilelement liet ik het middenpunt van mijn kaart zijn. Erom heen heb ik met drie tinten blauw gewerkt om een winters effect te maken.

Met de frost white shimmer paint stempelde ik nog wat sterren en sneeuwvlokken om het compleet te maken.

Deze en vele andere technieken ook leren? Kijk dan in de agenda en geef je op voor een van onze workshops!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *