Cardmaking,  Stampin' Up!

Januari Challenge – Zwaai

Met de start van een nieuw jaar beginnen ook de nieuwe challenges weer. Maandelijks word ik door mijn upline Natalie uitgedaagd om verschillende projecten te maken. Deze maand staat de stempelset Tijdloze Tulpen centraal.

De stempelset Tijdloze Tulpen staat deze maand centraal. Een enorm veelzijdige set waar je alle kanten mee op kunt. Naast de tulpen, die je ook uit kunt ponsen, zijn er ook mooie teksten die je voor meerdere stempelsets kunt gebruiken.

Van mijn upline Natalie ontving ik een gestempeld kaartje met de tekst Zwaai. Ik heb de stempelset met de Tulpen niet, dus ik vond het in eerste instantie echt lastig wat voor kaart ik ging maken.

Maar doordat je juist buiten je comfort zone moet werken kom je vaak op de leukste ideeën. 

De Painted Poppies blijft bij velen favoriet. Maar in plaats van te werken met de voor de hand liggende kleuren, besloot ik om met paars tinten te werken.
Het is een kaart geworden die je voor alle gelegenheden kunt gebruiken.

Ben je ook verliefd geworden op deze Painted Poppies? Ik verzorg graag je bestelling. Bij besteding vanaf 50,- vervallen de verzendkosten binnen Nederland.
Benieuwd hoe ik deze kaart gemaakt heb? Houdt onze Facebook pagina in de gaten, hier posten we regelmatig process video’s.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *