Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ bloghop – Gratitude

Welkom op mijn blog waarin ik deze maand weer meedoe aan een bloghop van het Feel Good Stampin’ designteam. De maand maart staat in het teken van Gratitude. Ik laat je zien hoe je met de producten van Stampin’ Up! leuke en makkelijke kaarten kunt maken. Lees je mee?

Ik kijk al uit naar het voorjaar en maakte dus gebruik van frisse voorjaarskleuren! Daarnaast ben ik gek op het blenden van kleuren. Ik koos voor de kleuren Pineapple Punch, Flirty Flamingo en Grapefruit Grove.

De meerkatten uit de Sale-a-Bration stempelset The gang’s all meer knipte ik uit en heb ik ingekleurd met de alcohol blends.
Zo zie je maar dat je kaart soms maar een klein beetje nodig heeft om er al heel mooi uit te zien! Wil je deze kaart ook maken? Download dan hier de tutorial. Deel je de resultaten op onze Facebook pagina? Ik ben namelijk heel benieuwd wat jij maakt!9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *