Pocket Pages,  Stampin' Up!

Scrapbooking Global Bloghop – Black & White

Hi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Vorige week was de Scrapbooking Global Bloghop en ik wilde erg graag meedoen maar door omstandigheden kreeg ik mijn layout niet op tijd af. 
Alsnog maakte ik een layout in het thema zwart wit. Lees je mee?

Met een zwart wit thema kun je alle kanten op. In plaats van gebruik te maken van Designer Series Paper (DSP) maakte ik zelf een leuke achtergrond met de Lined Alphabet stempels.

Ik stempelde willekeurige letters op mijn layout maar verwerkte ook de titel in de achtergrond. Door de titel met blends in the kleuren springt het er echt uit!

Het soort foto’s die ik voor de layout wilde gebruiken wist ik al vrij snel. Mijn zoon was onlangs met zijn klas naar het museum geweest, ideaal om een mooie pagina aan te wijden!

Met mijn HP Sprocket printte ik de foto’s uit. Het voordeel hiervan is dat je een leuk klein formaat foto’s hebt die als sticker uit je printer komen. De foto’s waren van origine in kleur maar deze kun je in de HP Sprocket app dus heel mooi bewerken!

Ik maakte mijn eigen embelishments met de It starts with art bundle. Dat vond ik wel heel toepasselijk bij de foto’s.

Heb jij ook zin om een mooie layout te maken van een bijzonder moment? Ik verzorg graag je bestelling voor je. Verzendkosten vervallen voor bestellingen boven €50 in NL.

Neem voor meer informatie contact op via info@margamaakt.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *