Pocket Pages,  Stampin' Up!

April Sketch Challenge

In de scrapbooking global facebookgroep zag ik een leuke sketch voorbij komen. Ik kon het niet laten om mee te doen! Nu ik wat meer thuis gekluisterd zit vind ik het soms lastig om creatief te zijn. Maar de sketch sprak me zo aan dat ik er direct mee aan de slag ging!

Ik heb me niet volledig aan de sketch gehouden, ik gebruik het meestal meer als inspiratie en geef er mijn eigen draai aan. In mijn zoontje zijn album heb ik nog genoeg momenten om vast te leggen en zo koos ik voor de eerste keer naar de tandarts!

Met het typische mannen Designer Series Paper Come Sail Away begon ik mijn layout op te bouwen. Ik spetterde met zwarte inkt wat rond op mijn papier. Ik had drie foto’s die ik wilde verwerken, die ik op 10×10 cm heb geprint.

Mijn nieuwe favoriete framelits zijn de Hand lettered prose dies. Ideaal om te gebruiken voor speelse titels. Maak jij wel eens layouts aan de hand van een sketch? Ik daag je uit om met deze sketch een mooie layout te maken! Deel deze vooral op onze Facebookpagina.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *