Cardmaking,  Stampin' Up!

April Challenge – Maak je eigen achtergrond dessin

Zo zitten we alweer mid april. Het voorjaar komt langzaamaan tot bloei, de dagen worden langer. Tijd voor wat vrolijke kaarten. Ook deze maand ben ik weer uitgedaagd om een challenge te voltooien. Lees je mee wat de challenge is?

Ik heb een heerlijke, tropische kaart gemaakt door middel van het blenden van verschillende kleuren.
In de maand april staat het maken van je eigen dessin centraal. Ik koos ervoor om een regenboog achtergrond te maken en daar overheen met zwarte inkt bladeren te stempelen in allemaal verschillende richtingen.

Doordat de achtergrond zo druk en kleurrijk is, heeft je kaart niet veel extra’s meer nodig. Ik koos dus ook voor enkel een sentiment, die ik met dimensionals op de kaart plakte.

De afmeting van deze kaart is ook net iets anders dan jullie van mij gewend zijn. Ik zag dit bij een voormalig demo collega voorbij komen en wilde dit ook eens proberen. Erg leuk, maar wel lastig met het versturen, want ik moet nu zelf een envelop maken.

Heb jij weleens je eigen achtergrond gemaakt in plaats van Designer Series Paper te gebruiken?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *