Cardmaking,  Stampin' Up!

Mei Challenge

Mei loopt bijna ten einde, maar ik heb een hele gave challenge voltooid die ik heel graag met jullie wil delen, lezen jullie mee?

De challenge die Petra voor de maand mei bedacht had, was het maken van een cadeau kaart aan de hand van een tutorial. In april was mijn vriend jarig, en hoewel hij helemaal niet van verjaardagen en cadeautjes is, wilde ik hem toch iets geven.

Voor hem maakte ik bovenstaande cadeaukaart. Ik maakte gebruik van het Designer Series Paper Come Sail Away. Dit papier is leuk om strand/zee thema kaarten mee te maken maar kan ook super goed gebruikt worden voor andere gelegenheden.
Door de kleuren heeft het papier een mannelijke uitstraling.

Ik ben gek op de kleur groen, dus koos ik voor Mossy Meadow gecombineerd met Whisper White.

Wanneer je de kaart opent, komt er een cadeaukaart tevoorschijn! Voor de vorm heb ik er een pasje in gedaan, zodat je het idee snapt 😉

Vriendlief kreeg een Playstation bon van mij en de kids. De binnenkant van de kaart kun je ook nog decoreren. Ik heb dit ook gedaan maar vanwege privacy redenen niet gefotografeerd.

Het was een erg leuke kaart om te maken, zeker eentje die ik vaker ga maken. Op deze manier is een cadeaubon geven namelijk best leuk!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *