Cardmaking,  Stampin' Up!

Juni Challenge

Ook deze maand staat er weer een challenge op het programma! Het is een hele leuke, uitdagende challenge. Lees snel verder om te zien wat ik gemaakt heb deze maand.

De maand juni staat in het teken van de nieuwe jaar catalogus. Er zijn weer hele mooie, nieuwe dingen bij gekomen. Heb je bijvoorbeeld de nieuwe InColors al gezien? InColors zijn vijf seizoenskleuren die twee catalogussen meegaan en daarna verdwijnen. Dit jaar hebben we de keuze uit Bumble Bee, Just Jade, Misty Moonlight, Cinnamon Cider en Magenta Madness.

Voor de challenge kregen we de opdracht om een creatie te maken met een nieuwe set en met een set die is gebleven. Ik koos om te werken met de nieuwe product medley Boho Indigo. Een enorm fijne medley met mijn favoriete kleur: Night of Navy!
Naast de 6×6 inch vellen krijg je er onder andere een stempelset met stansen bij, lint en die cuts sheets. Genoeg materialen om gave projecten mee te maken.

Ik wilde heel graag iets maken met de medley en hoefde ook niet lang na te denken met welke set ik het ging combineren, de Painted Poppies stansen!
Op Pinterest had ik wat leuke voorbeelden gezien, waarbij de bloemen gemaakt zijn van vellum. Dit wilde ik ook graag proberen. In combinatie met de nieuwe kleur Bumble Bee, ook een nieuwe favoriet, kwam de kaart tot stand.

Het sentiment komt uit de Nederlandse stempelset, Bedanken in Stijl. Een heerlijke veelzijdige stempelset met heel veel goede sentimenten. Ik ben erg blij met de kaart, jij dan?!

Wil je ook eens leren hoe je een kaart maakt? Kijk dan in onze agenda voor het aanbod in workshops. Vanaf eind juni bieden wij weer live workshops aan in plaats van enkel online. Hiermee houden we natuurlijk wel rekening met de maatregelen rondom Covid-19. Dit houdt dus in, dat workshops veel sneller vol zijn, door het beperkte aantal plekken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *