Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ bloghop – Happy Mail

Eindelijk weer eens een blog! Leuk dat je een kijkje neemt, want we trappen de maand juni af met een Bloghop met het Thema Happy Mail!
Post krijgen is leuk, helemaal in deze tijd, maar post geven is nog leuker! Ik heb met de artikelen uit de nieuwe jaarcatalogus een mooie creatie gemaakt. Benieuwd wat ik met het thema heb gedaan? Lees dan snel verder.

Met de Natuurlijk voor Altijd bundel maakte ik dit kaartje. Het fijne aan deze bundel vind ik toch wel de veelzijdigheid. Je kunt de bladeren en bloemen voor elke gelegenheid gebruiken, door enkel je kleuren aan te passen. Hier koos ik voor de kleuren Shaded Spruce, Just Jade, Soft Sea Foam en Rococo Rose.

Met de Nederlandse stempelset Bedanken in Stijl stempelde ik een sentiment. Deze stempelset heeft vele sentimenten waardoor je oneindig veel combinaties kunt maken. Hier koos ik voor de tekst ‘een kaartje’ en in de binnenkant van de kaart stempelde ik ‘van ons allemaal’.

Ben je benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben in dit thema? Hop dan gerust verder door onder dit bericht op een naam in de lijst te klikken.
Laat je me ook weten wat je van mijn creatie vindt? Dat kan door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Wil je zelf ook creatief aan de slag? Download de werkbeschrijving van deze kaart door op onderstaande afbeelding te klikken. Deel je creatie op vooral op onze Facebook pagina! Artikelen bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Mail je bestelling naar info@margamaakt.nl10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *