Stampin' Up!

Bloghop Hello 202-2021 catalogue

Met de komst van de nieuwe jaar catalogus heeft een van de demo collega’s het initiatief genomen om een bloghop te organiseren! Super leuk, want hierdoor zie je dingen die je misschien nog niet in de gids had zien staan. Lees snel verder om te kijken wat ik gemaakt heb. Ik hoop dat ik je kan inspireren.

Aankomende zaterdag vindt mijn eerste workshop aan huis weer plaats. Na een lange tijd van geen workshops mogen geven kijk ik er enorm naar uit!
Jullie, mijn klanten, blijkbaar ook want, de workshop is vol! Om mijn klanten te bedanken maak ik altijd een klein presentje. 

Soms in de vorm van een doosje of een kaart en deze keer in de vorm van een curvy box. De tiny keepsake boxjes zijn kleine doosjes waar je iets in kunt doen. Ik heb gekozen om er heerlijke Werthers Originals in te doen.

Om dit doosje zelf te maken heb je de Tiny keepsake framelits nodig. Je kunt het doosje versieren, maar het is al mooi op zichzelf.

Ik gebruikte de nieuwe bundel, Natuurlijk voor Altijd. Een enorm veelzijdige bundel die mijn absolute favoriet is uit de nieuwe jaargids. Met de nieuwe InColors stempelde ik de bladeren en stanste ze daarna uit.
Met een paar nietjes maakte ik ze vast aan het doosje. Ik stempelde het sentiment en plakte dit met een glue dot vast.

 

In rap tempo heb je zo iets leuks gemaakt! Wil je ook eens creatief aan de slag gaan? Kijk in onze agenda voor de aankomende workshops.

Hop gerust verder naar collega demo Annette Elias, die ongetwijfeld ook een mooie creatie heeft gemaakt.

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *