Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ Bloghop – Rainbows & Butterflies

Superleuk dat je mijn blog bezoekt! Ook deze maand hop ik weer mee met het Feel Good Stampin’ Bloghop team. Deze maand staat centraal voor Rainbows & Butterflies. De creaties zijn gemaakt met de producten van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen.

Met regenbogen heb ik niet zoveel, vlinders daarentegen vind ik enorm mooi! Dus ik besloot om me te focussen op de vlinders. Om het regenboog thema toch een beetje in mijn creatie te verwerken heb ik de achtergrond met drie kleuren inkt geblend.
De stitched triangles framelits zijn favoriet bij mij op dit moment en ik gebruik ze enorm veel! Ik besloot een stencil te maken zodat ik deze voor het blenden kon gebruiken.

Door te kiezen voor een veelzijdig sentiment is de kaart toepasbaar voor verschillende gelegenheden. Het mooie vind ik de hoeveelheid aan Nederlandse sentimenten die Stampin’ Up! op dit moment heeft. Benieuwd naar nog meer Nederlandse sets? Klik dan hier voor het volledige overzicht.

Wil je weten hoe ik deze kaart heb gemaakt? Download dan nu de gratis project beschrijving. Hierin laat ik je zien wat je nodig hebt om de kaart te maken.


Ik ben heel benieuwd wat je van mijn creatie vindt, laat je een reactie achter? Hop gerust verder naar de volgende in de lijst en kijk wat mijn collega’s hebben gemaakt met dit thema.



6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *