Cardmaking,  Stampin' Up!

Juli Challenge

Voor de juli challenge werd ik enorm uitgedaagd. Deze maand moeten we een doosje maken. Iets wat ik nog nooit heb gedaan! Met de producten van Stampin’ Up! ben ik aan de slag gegaan en heb ik een doosje in elkaar gezet.

Van mijn upline Petra kregen we een 15×15 cm vel Design Papier uit de Product Medley Boho Indigo. Deze Medley is zo mooi door de verschillende blauw tinten gecombineerd met goud. Ik besloot om de refill kit te kopen in plaats van het volledige pakket. Zo heb ik wel de mooie papieren, maar niet de stempels, stansen en lint.

Voor de basis gebruik ik een A4 vel Night of Navy. Na wat rillen en vouwen komt het doosje tot stand. Ik versier deze met het papier wat ik erbij krijg. 
Als het doosje klaar is decoreer ik deze met de diecuts die bij de refill kit zaten. Ik stempel het sentiment met een nieuwe Nederlandse stempelset uit de najaarsgids.

Gebruikte materialen:

  • Night of Navy cardstock
  • Bumble Bee cardstock
  • Refill kit Boho indigo
  • Stempelset Winterwensen
  • Multi Purpose Liquid Glue
  • Bonefolder
  • Bumble Bee inkt
  • Faux leather lint

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *