Events & Workshops,  Stampin' Up!

Nieuwtjes & Acties

Onze vakantie loopt helaas al bijna af, dus tijd om je even te informeren over het aankomende knutselseizoen! Lees je mee?

Zoals je misschien wel mee hebt gekregen heb ik al mogen bestellen uit de nieuwe najaarsgids. Dit is mijn favoriete gids, er staan altijd zulke mooie winterse dingen in en kerst is zo’n magische tijd. 
Vanaf 4 augustus kun je uit de gids bestellen en zal ik ook direct een verzamelbestelling plaatsen. Sommige artikelen zullen enorm populair zijn dus wil je niet misgrijpen, geef me dan tijdig je bestelling door.

Met het einde van de zomer in zicht ben ik al weer druk met het voorbereiden van het nieuwe workshop seizoen. De workshops staan al online op de website en doordat we nog steeds te maken hebben met Covid-19 zullen ze sneller vol zitten dan je gewend bent. De eerste aanmeldingen druppelen al binnen, dus geef je snel op! Alle workshops kun je hier vinden.


Heb je gezien dat we onze collectie kaarten hebben uitgebreid? Afgelopen week heb ik nieuwe kaarten gemaakt en toegevoegd aan de webshop. Van alle verkochte kaarten schenken we de opbrengst aan het goede doel dat zieke kinderen ondersteunt. Wil je de volledige collectie zien &/of kopen? Dat kan hier.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=Og8A3NL2aeg&feature=emb_logo

Vanaf 11 augustus komt er weer een Paper Pumpkin uit voor Nederland! Deze keer heeft Sara deze samengesteld met als thema Box of Sunshine. De Paper Pumpkin kit kost €26,- en bevat alle materialen om 8 kaarten mee te maken. Nieuwsgierig geworden of bestellen? Pre-order je box hier.

Je bent nu weer op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en aankomende workshops!
Ik hoop je graag eens te zien op een van de workshops. Twijfel je, of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Op zaterdag 22 augustus organiseren we een Christmas open huis party, waarbij we de nieuwe najaarsgids ‘vieren’.
Tijdens deze middag kun je spulletjes uit de gids in het echt bekijken, je bestelling plaatsen en inschrijven voor het nieuwe workshopseizoen. 
Er is een leuke make-&-take en ik verkoop ook retired stempelsets en papier. Je gaat sowieso naar huis met een goodiebag en een hoop inspiratie. Toegang is gratis, maar aanmelden is wel verplicht en kan hier. Ik hoop je dan te zien!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *