Cardmaking,  Stampin' Up!

Hallo najaarsgids – bloghop

Het is bijna zover! Nog even en het is 4 augustus en dan mag jij als klant ook bestellen uit de fantastische, nieuwe najaarscatalogus! Wat een gave gids is het weer zeg.
Om de komst van de nieuwe gids te vieren doe ik mee aan een bloghop waarin we je inspireren met onze gemaakte projecten. Hop je met ons mee?

In iedere gids vindt je ook altijd een paar Nederlandse sets. Het was geen liefde op het eerste gezicht maar de Winterwensen bundel kwam toch op mijn bestellijstje te staan. Het is niet een bundel waar ik normaal gesproken voor zou kiezen. Maar na het maken van mijn kerstlijstje kwam ik tot de ontdekking dat ik een kleine 50 kaarten dit jaar zou ‘moeten’ maken.
Dus ik besloot om 1 bundel te kiezen en daar dit jaar mijn kaarten mee te gaan maken!

Ik maak nog steeds graag kaarten aan de hand van de Scrappy Strip Techniek die ik van collega demo Kylie Bertucci heb gezien. Met het bijpassende Designer Series Paper ben ik aan de slag gegaan en heb ik de basis voor de kaarten gemaakt. Doordat de achtergrond al vrij druk is, wilde ik niet veel meer er aan toevoegen. Met de nieuwe Playful Alphabet stanzen maakte ik sentimenten. De sentimenten zijn gemaakt op foam adhesive sheets, waardoor er hele mooie 3D effecten ontstaan op je creaties.

Naast het maken van kaarten, is deze bundel ook erg leuk om in scrapbook layouts te verwerken. Kijk in onze agenda voor het aankomende workshop seizoen. In de workshop Snowflake Scrapbook gaan we hiermee aan de slag! Ook meedoen? Meldt je dan snel aan, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Dit kan hier.

Naast mijn creaties kun je verder ‘hoppen’ in de bloghop om nog meer creaties te bekijken die gemaakt zijn met artikelen uit de najaarsgids. Klik op onderstaande buttons om verder of terug te gaan.

Bestellen uit de najaarsgids kan vanaf 4 augustus. Ik doe die dag er ook een verzamelbestelling uit. Mocht je mee willen bestellen geef dit dan tijdig aan door mij te mailen op info@margamaakt.nl of door een bericht te sturen via Whatsapp/Facebook/messenger.

11 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *