Cardmaking,  Stampin' Up!

Augustus Challenge – Freubelteam

Een nieuwe maand, een nieuwe uitdaging! Mijn upline Petra weet het wel uitdagend te maken. Zo maakte ik vorige maand een doosje met het Boho DSP, deze maand worden we uitgedaagd om een kaart te maken aan de hand van een sketch!


Vroeger maakte ik nooit kaarten, hield ik het enkel bij Scrapbooking en Pocket Pages. Maar tegenwoordig heb ik ook heel veel plezier in het maken van kaarten. Niet alleen het kaarten maken vind ik erg ontspannend en rustgevend, ook het geven of versturen vind ik erg leuk om te doen. De reactie die je krijgt van de ontvanger is niet te omschrijven, dat is waarom ik hou van wat ik doe!

Terug naar de sketch! Ik heb de sketch niet exact nagemaakt, maar ik heb me er door laten inspireren en er mijn eigen draai aan gegeven.
Voor een dierbare vriendin van mij moest ik een kaart maken. Voor rouwkaarten of ‘verdrietige’ kaarten pak ik automatisch de Puur Natuur bundel omdat deze hier zo goed op aansluit. 

Met de kleuren Crumb Cake & Pool Party ontstaat er een sereen geheel. Wie zegt dat rouwkaarten enkel met grijs of zwart tinten gemaakt kunnen worden? Ik ben van mening dat je met kleur ook dezelfde boodschap kunt overdragen. Wat vindt jij?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *