Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel good Stampin’ bloghop – Bags, tags & boxes

Het is weer tijd voor een nieuwe bloghop! Deze maand hop ik weer gezellig mee met het Feel Good Stampin’ Designteam. Het thema is Bags, tags & boxes. Best een pittige voor mij, gezien ik vaak alleen maar kaarten of pocket pages layouts maak. Benieuwd wat ik gemaakt heb? Lees dan snel verder!

Zoals je misschien wel weet heb ik al wel eens eerder een doosje gemaakt. Deze keer wilde ik graag een bestaand doosje versieren. Nu heb ik laatst de Mini paper cutter aangeschaft en die kwam in een heel schattig klein doosje. Dit doosje heb ik als basis gebruikt. Het verjaardagsseizoen staat hier weer voor de deur en wat is nu leuker om een cadeautje in een zelf versierd doosje te geven?

Het speelse Playing with Patterns Designer Series Paper (DSP) vond ik hier enorm geschikt voor. Met de stitched rectangle dies stanste ik allemaal verschillende driehoeken uit en plakte die op een speelse manier op de doos. Als basis koos ik voor Calypso Coral.

De Playful Alphabet dies zijn op dit moment echt mijn favoriet! Helemaal in combinatie met de Foam Adhesive sheets. Voordat ik de letters stanste, kleurde ik met een sponge dauber op wit cardstock. Daarna stanste ik de letters en het woord birthday uit. Het woord happy heeft een beetje een kleurverloop gekregen wat ik erg mooi vind.

Naast het doosje versieren maakte ik er ook een bijpassend kaartje bij. Dit keer niet op het standaard kaart formaat, maar een klein, schattig 10×10 cm kaartje.

Van het kaartje heb ik een projectbeschrijving gemaakt die je gratis kunt downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.

Bedankt dat je een kijkje nam op mijn blog? Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk dan wat mijn demo collega’s gemaakt hebben met dit thema.4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *