Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ Bloghop – Gift Giving

Hi! Wat leuk dat je weer een bezoekje brengt aan mijn blog. Deze maand hop ik weer mee met mijn Stampin’ Up! collega’s in het thema Gift Giving. The season of giving is onderweg en middels deze bloghop inspireren we je tot het maken van mooie, creatieve projecten die je ook zelf kunt maken. We werken met de producten van Stampin’ Up!

Deze maand ga ik voor GOUD! Mijn favoriete kleur van dit seizoen. Wat is er nu mooier om een cadeautje of lekkernij te ontvangen in een gouden doosje? De doosjes koop je kant en klaar. Je hoeft ze enkel in elkaar te vouwen en te versieren als je dat wilt. Zoals je kunt zien heb ik mijn doosje door de BigShot gehaald en het gedecoreerd met sneeuwvlokken uit de bundel Winterwensen.

Ik maak graag kleinigheidjes voor mijn klanten, als ze naar de workshops komen. Voor de november workshop had ik deze doosjes in gedachten, maar helaas kan de workshop niet doorgaan door de huidige maatregelingen. Des al niettemin blijven deze doosjes wel een tijdje goed 😉

Bedankt dat je mijn blog vandaag bezocht hebt! Ik ben erg benieuwd wat je van de creatie van deze maand vindt en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat. Neem ook eens een kijkje bij mijn demo-collega’s, ze hebben ongetwijfeld ook erg mooie projecten gemaakt.

Vindt je mijn creatie zo mooi dat je deze zelf wilt maken? Ook dat kan! Klik op onderstaande afbeelding om de gratis tutorial te downloaden. Deel je creatie vooral op onze Facebook pagina om zo ook anderen te inspireren.12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *