Cardmaking,  Stampin' Up!

November Challenge – Freubelteam

Hi! Welkom op mijn blog, leuk dat je weer een kijkje komt nemen.
Het is alweer halverwege november, een drukke decembermaand staat ons tegemoet. Maar het is nu eerst weer tijd voor een challenge! De uitdaging voor deze maand staat in het teken van embossingfolders.

Ik heb deze techniek nog nooit gedaan en was eerlijk zeggen een beetje bang. Mijn teamleidster had bedacht voor de maand november dat we een embossingfolder moesten beinkten en deze dan met papier ertussen door de BigShot moesten halen.
Inkt op je folder? Dat kan toch helemaal niet?! Mijn eerste gevoel zei dat het een enorme knoeiboel zou worden. Dus eerst deed ik wat testjes en toen ineens kwam de inpiratie!

Ik pakte mijn snowflake embossing folder en een sponge dauber. Met de kleur Early Espresso stipte ik verschillende sneeuwvlokken aan. Toen een stukje Crumb Cake cardstock er tussen en maar hopen dat het mooi werd.

Dat werd het gelukkig! Enorm tevreden met het resultaat ben ik de kaart verder gaan opbouwen. Ik kreeg een vintage gevoel bij de kaart en pakte de Coming Home bundle erbij om een boerderij te maken in traditionele kerst kleuren.

Om het vintage gevoel te versterken, ging ik met het snijblad van mijn schaar langs de randen cardstock.

 

Deze gave bundel nog scoren? Wacht dan niet te lang! Ik weet namelijk niet hoelang deze bundel nog in de collectie blijft en de voorjaarscatalogus staat al om de hoek 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *