Cardmaking,  Stampin' Up!

Waar ben jij dankbaar voor?

Thanksgiving, een enorm groot iets in Amerika maar ook iets voor ons om vandaag eens bij stil te staan, want waar ben jij dankbaar voor?
Speciaal voor Thanksgiving heb ik een creatie gemaakt die ik graag met je wil delen. 

Nu we in deze rare tijden leven, kom je erachter dat je kleine dingen veel meer waardeert. Ik tenminste wel. Zo kan ik er enorm van genieten om me even een uurtje of twee terug te trekken in mijn hobby kamer, waar de enkele zorgen zijn welke kleur papier ik zal gaan gebruiken.
Terug in de realiteit zijn de zorgen groter, maar die kunnen we ook aan, stap-voor-stap. Om mij heen merk ik dat mensen gespannen zijn, angstig maar ook boos. Met de feestdagen op komst leven we in grote onzekerheid en weten we niet hoe deze eruit zullen zien. Uiteindelijk is belangrijkste dat je gezond bent, en de mensen die je lief zijn om je heen hebt.

Die mensen leg ik graag wat extra in de watten en stuur ik een extra kaartje, of verras ik met een cadeautje. Zo ook dit kaartje, die ik maakte met de Suite Flowers for every Season. Dit papier kan je bekend voorkomen, ik heb hier mid juni eens een workshop mee gedaan die erg leuk was!

Deze scrappy strip techniek heb je ongetwijfeld ook al vaker gezien! Die kwam ik tegen bij collega demonstratrice Kylie Bertucci en is zo makkelijk om te maken. Wil je deze techniek ook leren? Kijk dan aanstaande zondag 29 november om 15:00 uur op onze Facebookpagina. Hier laat ik je in een live video zien hoe de techniek werkt en zal ik al je vragen beantwoorden. Like je onze pagina nog niet? Snel doen, want zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste acties, producten en evenementen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *