Pocket Pages,  Stampin' Up!

Freubelteam bloghop – minicatalogus 2021

Welkom bij de eerste bloghop van dit jaar met het Freubelteam. Met de nieuwe minicatalogus die 5 januari live is gegaan, willen we je graag nog meer inspiratie geven. Er staan zoveel mooie producten in die je misschien over het hoofd hebt gezien. Pas op, want je kunt er heel hebberig van worden!

Toen ik de nieuwe catalogus in handen kreeg viel de Shark Frenzy bundel me meteen op! Die moest ik hebben!! Eenmaal besteld en ontvangen ging ik er direct mee aan de slag. Gecombineerd met de Whale Done Suite uit de jaarcatalogus maakte ik er een scrapbook layout mee.

Hoewel ik bijna nooit iets met Mixed Media doe als ik scrap, is mijn voornemen om hier meer mee te experimenteren.  Dus pakte ik mijn gloednieuwe blend brushes erbij en wat verschillende kleuren inkt. Na het blenden voegde ik nog wat spetters toe met zwarte refill inkt. Met een drupje inkt en een beetje water op mijn clearblock spetterde ik druppels met een kwast op mijn papier. Ik zocht in mijn restjes DSP bak naar bijpassende papiertjes en gebruikte het DSP van de Whale Done Suite. Hiermee maakte ik een speelse achtergrond. De foto, mijn zoon die zijn zwemdiploma ontving, matte ik enkel met Whisper White om er wat rust in te brengen.
Ik maakte mijn eigen embelishments met de Shark Frenzy bundel en de Playful Alphabet dies. Al met al weer een enorm gave layout geworden!

Mocht je nu ook helemaal weg zijn van de haaien, kijk dan ook eens mijn Live video van zondag 13 december 2020 waarin ik verschillende projecten maak met deze bundel. De bundel bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Ik verzorg graag je bestelling.
Wanneer je voor €50,- of meer besteld heb je automatisch gratis verzenden. Daarnaast ontvang je gedurende de Sale-a-Bration periode een gratis product bij besteding van €60,- of meer. Bestellen kan door mij te mailen op info@margamaakt.nl 

Hop vooral verder naar de volgende blog en laat je inspireren door mijn teamgenootjes!

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *