Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ Bloghop – New Beginnings

Het is weer de tweede donderdag van de maand en dat kan maar een ding betekenen, de Bloghop van het Feel Good Stampin’ Design Team. Leuk dat je weer een kijkje komt nemen. Het is de laatste blog van dit jaar en het thema is heel toepasselijk: ‘New Beginnings’. Ik heb weer een mooie creatie voor je klaarstaan, gemaakt met de producten van Stampin’ Up!
Deze keer met gloednieuwe producten, die vanaf januari te bestellen zijn.

Bij ‘New Beginnings’ denk ik automatisch aan een nieuwe start. Of dit nu een nieuw jaar, nieuwe baan, nieuwe woning is of simpel weg nieuwe schoenen 😉

Ik koos ervoor om een kaart te maken met de nieuwe bundel Floating & Fluttering. Vlinders vind ik helemaal geweldig en deze zijn zo ideaal, want je krijgt een grote stempel die direct drie vlinders en blaadjes stempelt. Dit kun je ook zo samen uitstansen, nog handiger! Met de stempel maakte ik een achtergrond die ik vervolgens met verschillende alcohol blenders inkleurde. Het sentiment is uit de nieuwe stempelset Wensbloemen, een prachtige Nederlandse stempelset met teksten die zo toepasselijk zijn voor de tijd waar we in zitten.

Met wat restjes bijpassend cardstock stanste ik een vlinder uit en vouwde deze voorzichtig zodat het een 3D-effect krijgt.

Wil je deze kaart ook maken? Download dan de projectbeschrijving door op onderstaande afbeelding te klikken.


Neem je ook een kijkje bij mijn demo-collega’s? Ze hebben ongetwijfeld ook mooie projecten voor je klaarstaan om je te inspireren. Klik op een naam in het overzicht onder dit bericht om naar de volgende blog te gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden n.a.v. dit project? Vraag dan een catalogus aan door een reactie achter te laten onder dit bericht of neem een kijkje in de agenda voor ons aanbod in workshops.Gebruikte materialen:
– Whisper White cardstock
– Pool Party cardstock
– Pretty Peacock cardstock
– Bermuda Bay cardstock
– Memento black inkt
– Floating & Fluttering bundle
– Wensbloemen stempelset
– Soft Sea Foam alcohol blends
– Granny Apple Green alcohol blends
– Pool Party alcohol blends
– Bermuda Bay alcohol blends
– Pretty Peacock alcohol blends
– Dimensionals

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *