Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ Bloghop – Monochroom

Ook in het nieuwe jaar ben ik nog een design team member van het Feel Good Stampin’ Team. Samen met de andere members geven we je maandelijks een dosis vol inspiratie in een bepaald thema. Deze maand staat in het teken van Monochroom.

Bij monochroom denk ik aan donkere, neutrale kleuren. Normaliter maak ik vrij weinig kaarten met dit thema, dus ik moest er even goed over nadenken. Om de kaart voldoende ‘body’ te geven, gebruikte ik mijn nieuwe 3D Texture embossing folder. Met witte inkt maakte ik er nog wat spetters op en de supermooie, nieuwe vlinder bundel moest ik ook gebruiken. Door het gebruik van enkel zwart en wit, besloot ik om er een rouwkaart van te maken in een modern jasje. Dat is volgens mij goed gelukt, vindt je ook niet?

Wil je deze kaart zelf ook maken? Klik op onderstaande afbeelding om de gratis PDF tutorial te downloaden. Je ziet dan ook meteen een lijst van de gebruikte materialen.


Zelf ook creatief aan de slag gaan? Superleuk! Als ik je ergens bij kan helpen dan hoor ik dat graag. Wordt vooral lid van onze Facebookpagina (als je dat nog niet bent) en volg ons op instagram voor nog meer inspiratie. Producten bestellen? Ik verzorg graag je bestelling. Email mij je bestelling op info@margamaakt.nl

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog vandaag. Hop voor meer inspiratie snel door naar mijn collega’s. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je een reactie achter laat onder dit bericht.7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *