Pocket Pages

Tropical Summer

Nu de herfst echt haar intrede doet, deel ik nog graag een layout met je die ik afgelopen zomer maakte voor het fotoboek van mijn zoontje. 

Afgelopen zomer gaf ik een Tropical Summer workshop waarbij ik als voorbeeld layout bovenstaande layout maakte. Met de bijbehorende kit waarin het papier Tropical Chic zit, maakte ik deze zomerse pagina’s.

Ik maakte voor het eerst gebruik van een nieuw type hoes. Hierdoor kon ik in het grote 15×30 cm vak een mooie titelpagina maken. Met de Large Letters stempelset en framelits maakte ik de titel. Eerst stempelde ik met Basic Black de letters op Granny Apple Green cardstock. Om het groene terug te laten komen matte ik de kaarten ook met het groene cardstock.

Doordat er bij deze kit geen Memories & More kaartjes zitten, maakte ik mijn eigen journaling kaart. Met de framelits van de Tropical Chic bundle maakte ik embellishments om het kaartje net dat beetje extra te geven.

Op de rechterpagina gebruikte ik wat meer zwart, witte DSP om kaartjes mee te maken. Hoewel iedereen altijd zegt dat roze voor meisjes is, ben ik het hier absoluut niet mee eens. Met de juiste kleuren combinatie is het ook erg toepasbaar voor stoere jongens!

De Coffee Cafe bundle lag al een tijd te verstoffen in de kast, maar voor deze layout kon ik hem eindelijk weer eens gebruiken. De jongens proostten weliswaar met een flesje appelsap in plaats van koffie, maar toch matchte dit erg goed met de layout.

Om deze layout te kunnen maken heb ik gebruik gemaakt van de volgende producten van Stampin’ Up!:

 • A4 Whisper White
 • A4 Grappy Apple Green
 • A4 Blushing Bride
 • A4 Shaded Spruce
 • A4 Basic Black
 • A4 Vellum
 • Tropical Escape 6×6 DSP
 • Large Letters stempelset & framelits
 • Coffee Cafe stempelset & framelits
 • Tropical Chic stempelset & framelits
 • Granny Apple Green inkt
 • Blushing Bride inkt
 • Crumb Cake inkt
 • Old Olive inkt
 • Basic Black inkt
 • Big shot

Lijkt het je ook leuk om eens met een themakit te werken? Mail me dan op info@margamaakt.nl of kijk in de agenda naar de geplande workshops.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *