Events & Workshops

Actie tegen eenzame ouderen

Enkele weken geleden is de actie tegen eenzame ouderen gestart. We hebben al wat kaartenbundels mogen verkopen en de eerste pakketten zijn de deur uit. Wil jij ook je steentje bijdragen, helemaal nu de maatregelen weer strenger zijn geworden? Lees dan snel verder.

In het kader van geef om je medemens wil ik graag iets terug doen. Aan het einde van het jaar kijken we terug hoe het het afgelopen jaar gegaan is. Wat was dit jaar een turbulent, onzeker en angstig jaar. Dat heeft me doen besluiten om iets terug te doen. Er zijn zoveel mensen getroffen door Covid-19 op wat voor manier dan ook en het einde lijkt nog niet in zicht. Door deze actie op te zetten, hoop ik het verschil te kunnen maken en een glimlach op een ieders gezicht te kunnen toveren met een klein gebaar. Doe jij ook mee?

HOE WERKT HET?
Van verschillende Stampin’ Up! collega’s heb ik de afgelopen weken handgemaakte kaarten gekregen. Deze kaarten heb ik gebundeld in een bundel van 5 of 10 kaarten. Jij kunt een kaart bundel kopen en wij gebruiken de volledige opbrengst om een creatief & lekker brievenbus pakket te maken.

KAARTEN BUNDELS
Koop 1 of meerdere kaarten bundels om onze actie te steunen zodat wij zoveel mogelijk brievenbus pakketten kunnen versturen. Naast handgemaakte kaarten ontvang je er ook bijpassende enveloppen bij.
– Kaarten bundel van 5 kaarten kost €6,- excl. verzending binnen NL.
– Kaarten bundel van 10 kaarten kost €11,- excl. verzending binnen NL.

Klik hier om je kaartenbundels te bestellen.

BRIEVENBUS PAKKETTEN
Ken jij iemand die mede door Covid-19 door een zware periode gaat en wel een opkikkertje kan gebruiken? Klik hier om 1 of meerdere personen op te geven voor een brievenbus pakket.

Wat zit er in het pakket? Ieder pakket is een cadeautje om uit te pakken en identiek. Zo vindt de ontvanger iets lekkers in haar/zijn pakket, iets creatiefs en een handgeschreven kaart.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *