Cardmaking,  Stampin' Up!

Januari Challenge – Freubelteam

De eerste challenge van het nieuwe jaar! Ook dit jaar doe ik weer mee met de maandelijkse uitdagingen van het Freubelteam. Dit kwartaal staat in het teken van embelishments.

Eigenlijk gebruik ik bijna nooit embelishments op kaarten, enkel enamel dots. Dus dit kwartaal wordt een enorme uitdaging.
Embelishments gebruik ik wel heel veel in mijn fotoboeken. Wil je ook zien hoe ik ze daar gebruik, klik dan hier.
Terug naar de kaart. Deze maand ontving ik van Petra hoekjes en schuifjes met een vintage look. De opdracht was dan ook om een vintage kaart te maken met de gekregen embelishments. Bij vintage denk ik direct aan de kleur Crumb Cake. Dat is mijn favoriete vintage kleur. Met de Puur Natuur bundel besloot ik een Sterkte kaart te maken.
Het sentiment komt uit de nieuwe Sale-a-Bration gids, Hartverwarmend.

Gebruik jij vaak embelishments op je projecten? Ik ben erg benieuwd naar je creaties. Deel ze gerust in onze Facebook groep. Hier vindt je nog meer inspiratie, niet alleen van mij maar ook van andere creatievelingen. Hopelijk zie ik je daar ook!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *