Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin’ Bloghop – Voor de liefste

Hi, wat leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik hop weer mee met het Feel Good Stampin bloghop team, deze maand in het thema ‘Voor de liefste’. Met valentijnsdag op komst moest ik wel een romantische creatie maken. Het project heb ik gemaakt met de spullen van Stampin’ Up!.

Dit keer niet 1, maar 2 projecten! Naast een Valentijnskaart maakte ik ook een Slimline box. De Slimline box zag ik bij een collega demonstratrice, en maakte ik na. Hoewel de maten in inches waren aangegeven kon ik het makkelijk naar centimeters vertalen. Dit schattige doosje is perfect om een klein cadeautje in te stoppen of te vullen met lekkere chocolaatjes.

Naast de slimline box, hoort bij Valentijnsdag ook een kaart. Vroeger vond ik het altijd enorm spannend of ik wel een kaartje zou krijgen van mijn snoepjes verkering. Als ik er dan eentje kreeg was ik dol gelukkig!
Met de Dino Days set, die ik in eerste instantie voor scrapbooking kocht, maakte ik de kaart. Het gevlochten papier maakte ik met het ombre papier uit de Sale-a-Bration!

Het Slimline doosje maakte ik met het Flower & Field DSP, ook uit de Sale-a-Bration. Van dit doosje heb ik een tutorial gemaakt die je gratis kunt downloaden, zodat je dit doosje ook zelf eens kunt maken. Klik op onderstaande afbeelding om naar de tutorial te gaan.

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt vandaag. Hop je verder naar mijn collega’s om hun creaties te bekijken? Klik in de lijst op een naam om verder te hoppen.5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *