Cardmaking,  Stampin' Up!

Thank you!

Iedere keer dat een klant voor mij kiest om haar producten te bestellen word ik daar erg blij van! Mijn doel als Stampin’ Up! demonstratrice is om mensen creatief te laten zijn. Als ik creatief bezig ben, word ik daar erg rustig van in mijn hoofd. Het is een manier van ontspanning voor me geworden. Om mijn klanten te bedanken voor hun bestelling ontvangen ze een persoonlijk presentje.

Ik heb nog helemaal niet zoveel ‘gespeeld’ met mijn nieuwe stempels uit de najaarsgids.
Dit was dus het perfecte moment om daar eens mee aan de slag te gaan. Ik koos voor de diepgroene Tranquil Tide als basis kleur voor mijn kaart.

Met de Buffalo Check stempel maakte ik een achtergrond. Dit stempelde ik met zwarte inkt. De Lined Alphabet stempelset heb ik ook onlangs toegevoegd aan mijn collectie en is vanaf de eerste dag mijn favoriet. Wat een fijne set is dit zeg! Bij deze set horen ook stanzen maar die heb ik niet gekocht. Met een scherp schaartje kun je de letters ook erg goed uit knippen.

Het omaatje op de kaart komt uit de stempelset Signs of Santa en vind ik zo enorm schattig. Maar ze is enorm veelzijdig te gebruiken en niet enkel en alleen voor kerst kaarten.
Met de Stampin’ Up! blends gaf ik haar wat kleur.

Wil je weten welke producten ik heb gebruikt om deze kaart te kunnen maken? Onder dit blogbericht vindt je een lijstje met alle producten. Producten bestellen? Ook dat kan! Kijk in de agenda voor het eerst volgende bestelmoment en mail mij je bestelling door op info@margamaakt.nl

Gebruikte producten:

 • A4 Whisper White cardstock
 • A4 Tranquil Tide cardstock
 • Buffalo Check stempelset
 • Signs of Santa stempelset
 • Lined Alphabet stempelset
 • Pineapple Punch Blends
 • Pink Pirouette Blends
 • Cherry Cobbler Blends
 • Tranquil Tide marker
 • Tip Top Taupe marker
 • Basic Black inkt
 • Memento inkt
 • Stampatarus
 • Stampin’ Up! trimmer
 • Stampin’ Up! dimensionals

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *