Cardmaking,  Stampin' Up!

Feel Good Stampin Bloghop – Sketch

Gezellig dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog, met deze maand het thema ‘ Sketch’. Als lid van het Feel Good Stampin Bloghop team word ik iedere maand uitgedaagd om weer een mooie creatie te maken met de producten van Stampin’ Up!
Ook deze maand is het me weer gelukt, lees snel verder om te zien wat ik gemaakt heb.

Bovenstaande sketch kregen we, waarmee we een kaart moesten maken. Best een hele uitdaging, ik maak namelijk (bijna) nooit kaarten met twee of meer lagen. Hier moest ik dus ook even goed over nadenken en bedacht me ineens dat ik met het nieuwe vlinderpapier wilde werken.

De vlinders knipte ik ook uit het DSP, enkel het sentiment en de ‘spetters’ heb ik gestempeld. Wil je deze kaart zelf ook maken? Klik op onderstaande afbeelding om de gratis tutorial te downloaden.

Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben? Klik in de onderstaande lijst op een van de namen om verder te gaan in de bloghop.
Dank je wel voor het bezoeken van mijn blog vandaag!7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *