Cardmaking,  Stampin' Up!

Stampin’ Up! – Oktober Challenge

Of ik de uitdaging aan durfde te gaan om iedere maand met diverse producten van Stampin’ Up! iets gaafs te maken?! Tuurlijk ga ik die uitdaging aan. Lees snel verder wat de challenge precies inhoudt, wat ik deze maand heb gekregen en nog leuker, wat ik ermee heb gemaakt!

Mijn upline Natalie, stuurde me afgelopen week een pakketje met deze drie producten. Een stukje lint, wat gouden dotjes en een gesneden vel DSP.

De opdracht was simpel, maak met deze producten iets in herfst thema. Nu heb ik helemaal geen herfstachtige stempelsets of stanzen dus ik begon heel hard na te denken wat ik moest gaan maken.

Ik koos voor een simpele kaart, in meerdere bruin tinten.  Nu had ik toevallig laatst een gave kaart op Pinterest gezien en daar liet ik me door inspireren om deze kaart te maken.

De kaart is 10×10 cm en is als basis gemaakt met Basic Black cardstock. Met de framelits van de set Tropical Chic stanste ik de bladeren in Tranquil Tide om er zo een herfstachtig tintje aan te geven.

Na lang zoeken in mijn stempelkast vond ik de perfecte tekst voor bij deze kaart. Ik gebruik mijn Nederlandse stempelsets veel te weinig, dus het werd hoog tijd om deze weer eens te pakken.

Hoewel ik van origine geen kaarten maakster ben, vind ik dat dit een erg leuke kaart is geworden! Benieuwd welke producten ik gebruikt heb om deze kaart te maken? Onder dit blog bericht vindt je een overzicht van alle producten.
Wil je zelf ook mooie kaarten maken? Ook dat kan! Mail mij op info@margamaakt.nl voor meer informatie.

Om deze kaart te kunnen maken heb ik gebruik gemaakt van de volgende Stampin’ Up! artikelen:

 • A4 Whisper White
 • A4 Basic Black
 • A4 Tranquil Tide
 • A4 Blackberry Bliss
 • Wood Textures DSP
 • Tropical Chic framelits
 • Layering Circles framelits
 • Stitched Shapes framelits
 • Basic Black inkt
 • In de bloemetjes zetten stempelset
 • Dimensionals
 • SU Trimmer
 • Big shot

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *